Pedaltown is live!

pedaltown is live

Pedaltown is live! Pedaltown.nl is een webshop voor gitaar en basgitaar pedalen. De reden voor deze webshop is simpel, ik speel zelf ongeveer 35 jaar gitaar, sinds mijn dertiende.

In die periode zijn er behoorlijk wat instrumenten en effecten gekocht en, in sommige gevallen helaas, ook weer verkocht. De kennis die ik daarbij heb opgedaan wil ik nu graag inzetten om alle gitaristen van Nederland een passend effectpedaal te bezorgen. Naast de verkoop van effectpedalen in de webshop kan je op deze plek recensies, nieuws en achtergrondartikelen over gitaar effecten verwachten. In eerste instantie richt ik me hierbij op elektrische gitaar en naar verwachting later ook op effecten voor de basgitaar.

In de webshop verkoop ik alleen gitaar effecten van merken waar ik achter sta. Ik richt me hierbij zowel op beginnende, gevorderde als professionele gitaristen. Denk aan merken als Chase Bliss Audio, JHS, Keeley, Vemuram, Pettyjohn, Electro Harmonix, Xotic, Fulltone, Morley en Wampler. Daarnaast zal ik merken leveren die moeilijk of zelfs helemaal niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Denk aan merken als Gamechanger Audio, Morningstar en Dr Scientist. Kortom voor iedereen zit er wel wat bij, Pedaltown is live.

Klik hier om naar de webwinkel van Pedaltown te gaan

Groet!
Leon

1 gedachte over “Pedaltown is live!

  1. Hoi Leon. Gefeliciteerd met de launch van uw website. Ziet er goed uit!

    Keep up the good work

    Marco
    Ludeco – Gitaar Service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.