Retourneren

Retour sturen

Uiteraard kan je een bestelling retour sturen. Wellicht bevalt het niet of is er een andere reden  waarom je het product  toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor de retourzending van je huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pedaltown.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Indien je je bestelling wilt retourenen maak dan gebruik van dit formulier.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is uiteraard geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via info@pedaltown.nl. Geef in de mail aan welk product je bij ons gekocht hebt en welk product je hier voor in de plaats zou willen hebben. Wij zullen het product dan (indien op voorraad) zo snel mogelijk toezenden, zodra wij het in goede orde van jou retour hebben ontvangen. De kosten voor de retourzending kunnen we helaas niet vergoeden.