Retourneren

Retour sturen

Uiteraard kan je een bestelling retour sturen. Wellicht bevalt het niet of is er een andere reden waarom je het product toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Het terugstorten duurt 2 tot 3 werkdagen, afhankelijk van de betaalmethode die je gekozen hebt. De kosten voor de retourzending van je huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je een product wil retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd moeten worden. We vragen je om even een mail te sturen naar info@pedaltown.nl dan weten we dat het er een retour aan komt. Wij storten het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van je retour, mits de producten in nieuwstaat verkeren.

We vragen je verder om dit formulier in te vullen en naar ons te sturen. Dat mag per mail maar je mag het ook uitprinten en bij het artikel stoppen dat je retourneert.